Momente de coșmar pentru Rareș Bogdan. S-a aflat ce a pățit soția lui! Este vorba de Florina, frumoasa parteneră de viață a europarlamentarului PNL. Aceasta ar fi suferit o ruptură de ligament. Totul ar fi fostv relatat chiar de către Rareș Bogdan pe una dintre paginile sale de socializare.

„Toamma aceasta nu a fost doar cu bucurii…Un accident nefericit a dat peste cap un Weekend de relaxare post Alegeri, în urmă cu 17 zile. Într-o seară, Florina urla de durere cu ruptură de ligamente, cu tendonul praf, dar colegul și prietenul ei Dimi, Dumitru Butilică, un om fabulos și un român frumos sufleteștew, a reușit să o pună efectiv pr picioare, iar azi a reușit să conducă din nou mașina! Alții stau cu lunile și se chinuie în spitale, dar Florina, datorită metodelor de recuperare moderne pe care le folosește Dimi la #themovementrainingcenter a reușit să își reia viața de zi cu zi după mai puțin de două săptămâni”, a relatat liderul liberal.

 

 

Situația dramatică prin care a trecut Florina, a fost povestită și de soția europarlamentarului Rareș Bogdan. Ea s-a dus la o clinică privată, unde a efectuat un RMN ce a dezvăluit că are ruptură de ligament, tendonul fiind și el afectat.

“Acum două săptămâni urlam de durere cu ruptură de ligament, cu tendonul praf, dar colegul, partenerul și prietenul meu Dimi m-a pus, efectiv, pe picioare! Alții stau cu lunile și se chinuie în spitale, dar eu, datorită metodelor moderne de recuperare pe care le folosește Dimi, mi-am reluat viața de zi cu zi! În DOAR două săptămâni!”, a explicat Florina, care a apelat la serviciile unui kinoterapeut. Soția lui Rareș Bogdan a postat și ea acceași fotografie care o înfățișează într-un cărucior cu rotile, plimbată de Rareș Bogdan, pe o alee luminată de soare, străjuită de palmieri.