Rareș Bogdan a rămas mască! S-a aflat acum ce face soția sa când el e în campanie electorală. Cei doi formează un cuplu de foarte mult și s-au căsătorit în 2008. Ei s-au cunoscut cu mult timp în trecut, la Cluj, pe vremea când actualul europarlamentar PNL era jurnalist. Cea care avea să-i devină soție era la acea vreme avocat stagiar, stătea la București, iar în Cluj venea doar în weekend. Rareș Bogdan are cu Florina au împreună doi copii, un băiat și o fată.

“Făceam presă. Scriam editoriale, conduceam un ziar local, făceam emisiuni. Eram o mică vedetă locală, dar nu asta a interesat-o pe Florina atunci, nici acum n-o interesează asta”, a dezvăluit Rareș Bogdan.

Soția europarlamentarului PNL a suprins, recent, pe toată lumea când a decis să posteze pe paginile de socializare câteva poze șoc, în care a apărut în costum de baie, susțin jurnaliștii de la Kanald.ro

Florina, care este extrem de frumoasă, a postat o fotografie din timpul unei croaziere făcute la bordul unei șalupe. Ea este îmbrăcată doar cu o bluză de in despicată, care i-au pus în evidență corpul frumos sculptat. Pentru a se menține mereu în formă, soția lui Rareș Bogdan a făcut dintotdeauna mult sport. Iar la un moment dat, se pare că a devenit inclusiv un job.

Trebuie spus că soția lui Rareș Bogdan deține un centru de fitness și recunoaște că asta este una dintre pasiunile ei.

„Sunt Florina Bogdan, impatimita a miscarii, de cand ma stiu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat sa obtin multiple certificari in Indoor Cycling, Gun-EX, TRX si Animal Flow. Dintre toate, insa, cycling-ul a fost si va ramane sportul meu de suflet. Pe 10 februarie, te astept in Face Club Bucharest, alaturi de un prieten drag, DJ Sasha Lopez, la o SUPER clasa de cycling”, a spus la un moment dat soția lui Rareș Bogdan.

(Sursa foto: stirilekanald)