Rareș Bogdan continuă războiul de la distanță cu cei de la UDMR. Europarlamentarul liberal nici nu vrea să audă că PNL ar putea face alianță cu maghiarii după alegerile parlamentare. Mai mult, l-a ironizat pe șeful acestora, Kelemen Hunor.

I-a pus o condiție pe care acesta nu ar putea să o îndeplinească niciodată. Totuși, Rareș Bogdan nu este pe aceeași lungie de undă cu premierul Ludovic Orban. Acesta spusese anterior că UDMR ar putea să fie partener la guvernare pentru PNL.

Rareș Bogdan e categoric!

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, pune condiții celor de la UDMR pentru a fi acceptați într-un eventual guvern condus de liberali după alegerile parlamentare din decembrie. Europarlamentarul PNL anunță că liderul Uniunii, Kelemen Hunor, trebuie să treacă, în fiecare dimineață, o probă nemaiîntâlnită.

Hunor a fost ironizat maxim de Rareș Bogdan. „Atunci când Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineață articolul 1 din Constituție și va înțelege… Ceea ce trebuie să învețe dânsul și cei care vor să facă alianță este că România este stat unitar, național și indivizibil”, a spus Rareș Bogdan, conform Antena 3.

La începutul lui septembrie, la reuniunea preşedinţiei Grupului PPE, Ludovic Orban a declarat că, după alegerile parlamentare, PNL îşi doreşte ca parteneri de guvernare PMP şi UDMR, ambele formațiuni membre PPE.