Anda Adam a fost cerută în căsătorie. Surpriză în showbiz-ul din România

Așadar, în cadrul ediției de joi seara a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a vorbit despre iubitul ei și a scos la iveală faptul că a fost cerută în căsătorie de către acesta.

În timp ce își prezenta ținuta, Anda Adam s-a lăudat cu faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă.”, a spus aceasta.

Adevăratul inel îl ține acasă

Vedeta a mai spus că adevăratul inel pe care iubitul ei i l-a dăruit se află acasă, în seif, deoarece este prea scump și îi era frică să îl ia la filmări.

”El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam la Kanal D.

Aceasta a mai precizat că iubitul ei o susține foarte mult, subliniind că degeaba ai succes în carieră sai în alte domenii, dacă nu esti fericit și pe plan sentimental.

„Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai adăugat îndragita artistă.

Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei, Sorin Nicolescu

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au căsătorit în anul 2015, însă speculațiile privind separarea lor au apărut încă din anul 2019.

„Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator, în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, în secunda doi să sune la ziare și la două emisiuni…că nu mai e cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, spunea Anda Adam la începutul anului 2021.