Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie pentru a treia oară

Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie pentru a treia oară. Într-o scenă de poveste, ea și Ronald Gavril au trăit un moment deosebit într-un loc special. Au umplut rețelele sociale de fotografii, lăsând să se înțeleagă că i-a oferit inelul de logodnă. Se pare că sportivul a ales un loc deosebit pentru a-i cere mâna: Hotelul Wynn din Las Vegas, Nevada, SUA.

Anamaria Prodan nu a confirmat explicit că a fost cerută în căsătorie, însă nici nu a negat zvonurile. Ba mai mult, a hrănit speculațiile afirmând că a sosit timpul să își unească destinele. Crede că a treia oară va fi cu siguranță norocoasă.

„Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a zis ea într-o intervenție TV.

„Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a zis ea într-un alt interviu.

Anamaria Prodan, prima apariție cu noul iubit

Luna trecută, Prodanca și-a făcut prima apariție publică alături de noul său partener de viață. S-a afișat ținându-se de mână cu faimosul pugilist Ronald Gavril, în drum spre premiera filmului „Complotul bonelor”, în care interpretează rolul principal.

În cadrul evenimentului, a împărtășit câteva gânduri despre relația lor. A subliniat că ea și partenerul său sunt extrem de fericiți împreună, un sentiment care a fost evident în atmosfera plină de zâmbete de la premieră.

„Suntem fericiți, suntem împreună și doar asta contează acum. Mă bucur de fiecare clipă și sper ca viața să ne ofere numai lucruri frumoase. Ne completăm unul pe altul”, a declarat ea la acel eveniment.

Ronald Gavril a completat și el povestea, vorbind despre legătura lor, descrisă ca fiind una deosebită, iar Anamaria este o femeie specială în viața sa.

„Am venit să o susțin pe Ana într-un moment foarte important din cariera ei. E o femeie specială și nu doar eu știu acest lucru, ci toți cei care o cunosc”, a spus el.