Se anunţă o nuntă mare în lumea mondenă din România, însă este departe de a fi o premieră pentru mire!

Silviu Prigoană se căsătoreşte din nou!

Acesta este nimeni altul decât Silviu Prigoană, cel care a mers de multe ori la altar alături de Adriana Bahmuţeanu. De data aceasta însă, aleasa inimii sale este actuala sa parteneră, Mihaela.

Prigoană este convins că aceasta va fi pentru ultima oară când va merge în faţa ofiţerului de la starea civilă, iar Mihaela îi va fi alături până la adânci bătrâneţi.

Până la căsătoria propriu-zisă, mai este însă un hop de trecut. Procedurile de divorţ dintre Prigoană şi Bahmuţeanu sunt încă în desfăşurare, relatează Cancan.ro.

“Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică.

Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a mărturisit omul de afaceri, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Unde va avea loc nunta celor doi? Nu va fi în România!

Silviu Prigoană şi Mihaela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi îşi doresc din tot sufletul să ajungă cât mai repede în faţa altarului, pentru a forma în mod oficial o familie.

Cei doi se pare că şi-au planificat deja nunta în detaliu. Ceremonia nu va avea loc în România, ci în Israel, la Ierusalim.

Iată ce declara recent Mihaela despre Silviu Prigoană, într-o emisiune TV:

“Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit.

Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui.”