Adriana Bahmuțeanu este decisă să câștige alegerile locale. Care a devenit extrem de cunoscută după mariajele cu afaceristul Silviu Prigoană, s-a decis să își încerce norocul în cursa pentru funcţia de primar al Sectorului 1.

„Este cel mai bogat sector al Capitalei, dar și cel mai văduvit, de asta vreau să candidez. Sunt susţinută de Partidul Ecologist Român. Lângă mine este şi președintele partidului. Am decis să candidez pentru că toţi cei care au fost până acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe soluţii. Eu vin de pe stradă, lucrez în sectorul 1, cunosc problema din interior şi al soluţiile potrivite”, a declarat  în momentul în care și-a anunțat decizia de a candida, Adriana Bahmuţeanu, la RomâniaTV.

Ca orice candidat la alegerile locale, Adriana Bahmuțeanu a fost nevoită să-și depună declarația de avere. Toți cei care o urmăresc pe îndrăgita vedetă TV au rămas uluiți când au văzut câți bani are acesta.

Adriana Bahmuțeanu și-a publicat în premieră declarația de avere în care apare bunurile acesteia și câștigurile din ultimul an. Iar suma trecută acolo, singurul venit, de altfel, este de 5.600 de lei pe lună! O singură sursă de venit a avut Adriana, lucrând la o televiziune, însă pe drepturi de autor. Suma câștigată de aceasta a fost de 68.000 lei anual, pentru ”servicii artistice”. Adriana Bahmuțeanu are un ”PFA” (persoană fizică autorizată) pe care a primit banii de la televiziune și mai este asociată cu 50% într-o societate care deține un coafor în București.

În declarația de avere a Adrianei Bahmuțeanu nu se regăsesc imobile, mașini, terenuri sau bijuterii! Adriana nu are în conturi nici bani, dar nici datorii nu a făcut.

La Primăria Sectorului 1 s-au înscris Dan Tudorache (PSD), Clotilde Armand (candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS), Adina Alberts (susţinută de Pro România). De asemenea, şi-au mai anunţat candidatura jurnalistul Dan Bucura, Ioana Constantin din partea PMP, Amalia Nenovici – candidat ALDE, Orlando Culea – candidatul susţinut de ADER, Andrei Emil Dîrlău – susţinut de AUR.