Bianca şi Daniel Niculae, naşii fetiţei Ginei Chirilă şi a lui Bogdan Vlădău au hotărât să își unească destinele în decorul magic al Rivierei Franceze. Nunta lor vina la distanță mică după ce Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit și ei.

Mirii şi-au invitat rudele, prietenii şi apropiaţii să ia parte la eleganta lor ceremonie nupţială, desfăşurată pe terasa spectaculosului Hôtel Hermitage din Monte-Carlo. Au fost prezente nume extrem de cunoscute din showbiz-ul românesc.

Bianca Niculae, mireasa, care este manechin și mămică de mai bine de un an a arătat impecabil. A purtat o rochie albă cu tulle brodat, cu corset şi trenă lungă. Alături de fiul său, ea a păşit spre altarul decorat cu sute de flori albe, ţinând în mână un buchet de cale albe.

De menționat este faptul că nici restaurantul unde a avut loc fericitul eveniment nu a fost mai prejos, el fiind decorat cu aranjamente florale albe, dând o notă de rafinament întregului eveniment.

Cine au fost invitații la nuntă 

În același timp, nunta a fost organizată în cel mai pur stil franţuzesc, meniul a fost completat de tortul tradiţional à la français, croquembouche, anume un turn format din gogoşele de profiterol, stropite din abundenţă cu caramel.

Dacă, în deschiderea recepţiei, contratenorul Cezar Ouatu a fost invitat să susţină un recital, partea de disco şi distracţie i-a fost atribuită celebrei Delia, care a şi postat câteva instantanee din fascinanta locaţie.

În ceea ce privește persoanele invitate, Alina Pușcaș și soțul ei au fost preznți la marele eveniment. De asemenea, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău (finii cuplului), Mihnea Năstase (mezinul lui Adrian Năstase) şi logodnica sa, Corina Corolevschi (aniversata zilei), modelul Bianca Mihoc s-au numărat și ei printre invitați.

Trebuie menționat faptul că, în aceași perioadă cu nunta, la Monte Carlo au fost prezenți și Simona Pătruleasa, împreună cu soţul său, Sabin Ivanof, şi fiica lor, Ingrid.