Numere extrase la Loteria Vaccinării de duminică, 10 octombrie. Premii de 900 de mii de lei pentru 81 de români vaccinați

Duminică a avut loc o nouă extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. La extragerea din această seară au participat numerele de ordine din intervalul 518.187 – 1.344.170, corespunzătoare participanților care s-au înscris până vineri, 8 octombrie, la orele 12.00, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Numărul extras pentru marele premiu de 100.000 de lei este 659367.

Au fost atribuite, de asemenea, 80 de premii în valoare de 10.000. Acestea vor fi acordate următoarelor 80 de numere consecutive care urmează numărului câștigător, adică de la 659368 până la 659447.

Cum se face înscrierea la Loteria Vaccinării

Înscrierea participanților în aplicație se realizează, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19, astfel:

Accesare site https://certificat-covid.gov.ro
Autentificare: se introduce adresa de email
Verificare email: link de autentificare
Accesare mail primit de la platforma ”Certificate COVID”
Accesare buton „Autentificare”
Identificare Certificat de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie
Accesare buton „Vizualizare certificat”
Selectare opțiune „De acord cu regulamentul și condițiile de participare”
Selectare opțiune „De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și C.N.L.R.”
Selectare opțiune „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”

Astfel, după înscriere, participantului i se va acorda un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație (înscrierea va porni cu numărul de ordine 1 pentru primul participant înscris) și va continua pentru toate extragerile până la finalizarea acțiunii, respectiv în data de 31.12.2021, ora 12:00, adică de revelion.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP.

Cât durează loteria

Loteria de Vaccinare se desfășoară pe parcursul a 14 săptămâni, în perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021 și constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună
2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.

Numere extrase la Loteria Vaccinării de duminică, 10 octombrie. Premii de 900 de mii de lei pentru 81 de români vaccinați