“Cererea pentru serviciile de estetică dentară s-a dublat în ultimii 2 ani și continuă să se dezvolte. Ne bucură faptul că oamenii sunt din ce în se mai informați și mai preocupați să-și îmbunătățească aspectul danturii, inclusiv bărbații – anul acesta am observat o creștere cu 25% a numărului de bărbați care apelează la astfel de servicii, raportat la anul trecut. Clinica noastră pune accentul pe tratamente moderne, minim invazive și nedureroase, care să sporească siguranța și confortul pacienților. Cu ajutorul fațetelor dentare, putem corecta cu ușurință o gamă variată de imperfecțiuni estetice ale zâmbetului, de la forma dinților, spațiile interdentare mici, marmorații, până la denivelări inestetice sau nuanța dinților.“ a declarat Dr. Adriana Lucia Celebidache, CEO Dentexcela3

Clinica Dentexcela3 s-a axat pe dezvoltarea serviciilor dentare minim-invazive de nișă, precum primul laser stomatologic WaterLase din București (2008) – cea mai avansată tehnologie stomatologică laser disponibilă în lume și sistemul CAD/CAM digital de cabinet din România (2015), o tehnologie de ultimă generație cu ajutorul căreia se reduce timpul de realizare a unei lucrări de coroană la aproximativ 2 ore. Investițiile totale în aparatura clinicii se ridică la circa 250.000 de euro. 

Datorită investițiilor realizate de-a lungul anilor în achiziția de lasere și în pregătirea medicilor în utilizarea lor, aproximativ 90% dintre tratamentele dentare acordate în cadrul clinicii sunt realizate prin tehnologia stomatologică laser (Master Laser Dentistry, 2016 – Universitatea Aachen, A.A.L.Z., Germania), inclusiv tratamentul cariei și parodontoza. Avantajele terapeutice sunt numeroase, de la reducerea timpului de tratament și a numărului de ședințe, reducerea durerii și disconfortului, sterilizarea în procent de 99,9% a zonei tratate (față de 60% în tratamentele clasice), până la împiedicarea recidivelor afecțiunilor și vindecarea mai rapidă a țesuturilor.