Dan Negru a venit cu mesaj șocant pentru toți românii. El este celebru pentru revelioane pe care le pune în scenă și care îi ține pe mulți în fața ecranului TV. Acum, însă, vedeta TV a transmis un îndemn mai puțin obișnuit telespectatorilor săi fideli. El le-a cerut românilor să nu stea cu ochii lipiți de televizor. „Nu vă uitați la televizor în noaptea de Revelion”, a declarat Dan Negru.

Mesajul lui este cât se poate de clar. Cei care fac acest pas, fac o mare greșeală. Indiferent de vârsta pe care o au. Asta pentru că, a spus Dan Negru, ei trebuie să se bucure de familie, de prieteni și nu de ecrane.

„Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu”, a avetizat celebrul prezentator TV.

El le-a spus românilor că cea mai bună alegere este să nu se uite la televizor in noaptea de Revelion și nici să petreacă timpul în online. În noaptea de Anul Nou, îndemnul lui Dan Negru este să se stea cu oamenii și nu cu ecranele.

Fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion

„Sunt virale „fac Revelionul cu Negru” !

Celor care le shareuiesc le spun ca fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea!

Bucurați-va de familie, de prieteni, nu de ecrane! Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu!

Nu va uitați la televizor in noaptea de Revelion ! Nu stați in online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele .

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul…😉”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Cu o zi în urmă, Dan Negru a venit cu un mesaj și în ceea ce privește Crăciunul. El i-a îndemnat pe părinți să le spună copiilor că această sărbătoare a Crăciunului semnifică, înainte de toate, nașterea lui Iisus, nu neapărat ideea de ”Moș Crăciun”.

„Au trecut 2021 ! Ziua de azi e despre nașterea celui care a împărțit timpul in două!

Și asta nu e despre religie sau credință, e despre cultură generală. Spuneti-le copiilor că azi e despre nașterea Celui care a biruit lumea. Și timpul”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.