Potrivit unui comunicat de presă, citat de Agerpres, aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe toate site-urile băncilor ce fac parte din Intesa Sanpaolo Group. ATM Locator este disponibil pentru sistemele desktop şi tableta, dar şi pentru orice smartphone-uri cu iTunes şi Android.

Aplicaţia este disponibilă în trei alfabete (latin, chirilic, şi arab) şi în 13 limbi, inclusiv română, italiană şi engleză. În plus, sunt oferite şi informaţii suplimentare despre functionalităţile ATM-urilor, iar clientul  poate alege din lista de oraşe şi poate salva opţiunea în baza de date.

Grupul Intesa Sanpaolo are o istorie de peste 400 de ani este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale din Europa, ce oferă servicii pentru aproape 20 milioane de clienţi. Grupul are o prezenţă selectivă în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.600 de filiale aparţinând subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce oferă servicii bancare pentru persoane fizice şi companii în 12 ţări.
Sursa: Agerpres