Cele mai scumpe de pe piaţă, dar şi cele mai dorite, sunt laptopurile americanilor de la Apple. Cel mai accesibil MacBook Pro are un procesor Intel Core i5 de 2.0 GHz, memorie RAM de  8GB, SSD de 256 GB şi ecran de 13,3 inch.
MacBook Pro.  Preţ: 1.500 dolari. Magazin: apple.com

 


Atunci când vrei să oferi un telefon special, modelul la care trebuie să te opreşti este Vertu. Red Gold Ultimate Black este îmbrăcat într-o fibră de carbon specială, folosită şi în Formula 1, care este de zece ori mai rezistentă decât oţelul. Nu lipseşte nici aurul de 18 carate sau husa din piele.
Vertu Red Gold Ultimate Black Preţ: 29.000 euro. Magazin: Vertu.com


Boxe portabile se găsesc într-o varietate de forme şi culori, dar Bose oferă un sistem cu o incintă acustică  prevăzută cu tehnologia exclusivă waveguide care va umple cea mai mare încăpere cu un sunet amplu.
Boxă portabilă
SoundTouch 30 Seria III Preţ: 2.750 lei. Magazin: Altex


Nemţii de la Loewe consideră acest model  cel mai bun televizor creat de ei. Este de altfel şi unul dintre cele mai scumpe de pe piaţa locală. Are diagonală de 165 cm, rezoluţie 4K şi este realizat din materiale de cea mai bună calitate. Televizorul are o grosime de 7 mm.
Smart TV Loewe BILD 7.65 Preţ: 39.800 lei Magazin: eMAG.ro


Descoperă realitatea virtuală cu noii ochelari Orange VR universali, compatibili cu smartphone-ul tău dotat cu giroscop, ecran între 4,7-6,2 inci și sistem operare Android sau iOS. Poți urmări clipuri video 3D, YouTube 360° sau orice alt conținut video dedicat.
Ochelari Orange VR;  Preț: 19 euro cu abonamentele Orange Me; Magazine Orange, Orange.ro

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.

Te-ar putea interesa și: