Alessandra Stoicescu continuă seria de interviuri exclusive, de această dată cu Nouriel Roubini, cel mai important economist al momentului la nivel mondial, cel care a anticipat criza din 2008.

Interviul pentru Observator a fost făcut după pregătiri care au durat câteva săptămâni, economistul american aflându-se la New York, acolo unde criza actuală a lovit puternic. Roubini a avertizat încă de la început că această criză economică este la fel de periculoasă ca cea sanitară.

Nouriel Roubini este omul la care apelează liderii lumii în rezolvarea crizelor economice, lucrează cu cele mai puternice instituții financiare la nivel global, FMI și Banca Mondială, iar Alessandra Stoicescu a reușit să obțină în interviul pe care îl puteți vedea astăzi și vineri, în Observaror, ora 19, trei soluții pentru criza din România.

Este o exclusivitate extrem de valoroasă în contextul economic în care se află țara noastră acum. Economia a încetinit, oamenii sunt dezorientați, toți caută să iasă cumva din situația de criză, făcând sacrificii pe toate planurile. Doar un vizionar ca Roubini poate intui și aplica oportunitățile pe care le aduce o asemenea pandemie. Cel mai mare economist al lumii, profetul crizei din 2008, Nouriel Roubini, într-o analiză exclusivă pentru Observator, punctează oportunitățile României.

Astăzi și mâine, la Observator, ora 19, cu Alessandra Stoicescu, aflați rețeta pentru succesul românesc.

Alessandra Stoicescu face o serie de interviuri pentru Observator cu cei mai importanți oameni ai momentului la nivel global, care vin cu soluții pentru România în această criză de o complexitate nemaiîntâlnită. Yuval Harari a deschis această serie, renumitul istoric, profesor și scriitor israelian explicând într-un ton pozitiv faptul că avem toate pârghiile de a gestiona această pandemie, spre deosebire de situații asemănătoare din alte perioade istorice.