Ca la orice apariție în cadrul emisiunii, Mirela Vaida își face intrarea în platoul „Access Direct” prin două porți care se deschid automat. Când își aude numele, porțile se deschid și ea intră în platou. Simplu am putea spune. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat și la ediția de ieri, 22 decembrie, când a fost o problemă și porțile s-au deschis cu mare greutate.

Incidentul a marcat-o pe Mirela Vaida

Mirela Vaida a comentat această situație și a spus că nu vrea să intre cu „jumătăți de măsură”, menționând incidentul petrecut în martie, atunci când o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan spre ea.

„Eu nu mai intru până nu se deschide, eu nu mai intru pe jumătăți de măsură că am mai intrat o dată și știți ce s-a întâmplat”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, potrivit spynews.ro.

Într-un final totul s-a rezolvat și porțile s-au deschis, iar vedeta a putut să pășească în platou și emisiunea a continuat în mod normal.

Mirela Vaida, atacată chiar în timpul emisiunii

Amintim că, în luna martie a acestui an, Mirela Vaida, actuala prezentatoare de la „Acces Direct”, a fost atacată cu un bolovan chiar în direct de către o femeie complet dezbrăcată. Și în luna mai respectiva persoană a atacat sediul emisiunii, însă nu a mai pătruns în interior.

„La cum a venit, săgeată, și la cum a aruncat pietroiul spre mine, e tentativă de omor. Sunt șocată! Am avut noroc că acea cărămidă nu m-a nimerit”. „La «Acces Direct», facem și anchete, prezentăm subiecte care deranjează, dar acesta este rolul presei. Mă gândesc ce fac când ies afară, când mă duc spre casă, când îmi iau copilul de la grădiniță?”, a spus atunci Mirela Vaida.

Trebuie precizat că emisiunea Acces Direct de la Antena 1 este una dintre cele mai controversate din spațiul media autohton, existând numeroase voci care reclamă în spațiul public calitatea îndoielnică a invitaților și a temelor abordate.

Chiar prezentatoarea emisiunii a recunoscut în mod public că s-a confruntat cu o serie de critici în perioada în care Vulpița și Viorel își făceau apariția zi de zi la emisiunea pe care o modera. Vedeta a declarat că un adevărat val de ură a fost îndreptat asupra ei de anumite persoane, din cauza emisiunii pe care o prezintă.