Pe lângă abilitățile sale de moderator tv, Mirela Vaida are și talente artistice. Aceasta s-a născut cu ureche muzicală, iar 2021 este anul în care s-a concentrat extrem de mult pe cariera ei muzicală.

Deja a scos un colaj cu colinde tradiționale de Crăciun, cântate împreună cu copiii ei, iar acum lucrează la un colaj cu muzică de petrecere, tot acompaniată.

Cu cine va cânta Mirela Vaida

De această dată, moderatoarea emisiunii tv „Acces Direct”, nu va mai fi acompaniată de micuții familiei, ci de un cântăreț apreciat în România.

Aceasta i-a dezvăluit identitatea printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook. Mirela Vaida a semnat un contract de colaborare cu saxofonistul Armin Nicoară.

„Abia aștept să ascultați piesele pe care le vom cântă”

Aceasta se declară o persoană plină de viață, iubitoare de distracții, motiv pentru care a ales ca prima sa melodie să fie un duel cu Armin Nicoară. Colajul cu muzică de petrecere va fi lansat la „Acces Direct”, ulterior, melodiile vor putea fi ascultate pe canalul de YouTube al lui Armin Nicoară.

„Dragilor, demult așteptam să vă dau vestea asta: miercuri, pe 15 decembrie, voi lansa primul colaj de muzică de petrecere, alături de nimeni altul decât Armin Nicoară, cel care face show oriunde s-ar afla! Sunt un om cu chef de viață, mereu pusă pe petrecere, așa că abia aștept să ascultați piesele pe care le vom cantă, reochestrate și readaptate!

Că tot vom petrece Revelionul mai mult pe acasă… hai să dam startul petrecerilor. Miercuri, 15 decembrie, lansarea colajului va avea loc la @acces_directoficial, apoi pe canalul de YTB al lui Armin Nicoară”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Armin Nicoară, încântat de colaborarea cu Mirela Vaida

În prezent, celebrul saxofonist se declară încântat de colaborarea sa muzicală cu prezentatoarea tv. De asemenea, acesta speră ca melodiile vesele de petrecere să fie pe placul oamenilor.

„Lumeeeee lumeeeee, a sosit momentul mult așteptat să aflați despre cine este vorba în noua mea colaborare. Este un colaj frumos dinamic cu muzică de petrecere care sper din suflet să fie pe placul dumneavoastră”, a transmis Armin Nicoară.