Mirela Vaida, apariție surprinzătoare! Puțini au văzut-o așa! Vedeta de la Antena 1 i-a uimit pe toți

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a Mirelei Vaida au putut să o fază pe aceasta într-o ipostază inedită – vedeta de la Antena 1 a postat pe rețeaua de socializare o poză în care nu poartă niciun pic de machiaj, luându-i prin surprindere pe fani.

Chiar Mirela Vaida este cea care a spus că apare rar nemachiată și asta se întâmplă din cauza job-ului pe care îl are și care necesită ca vedeta să poarte un strat gros de machiaj. Cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii ”Acces direct” a precizat că are anumite trucuri de frumusețe prin care își păstrează tenul sănătos.

”De obicei nu ma vedeti asa! Apar rar nemachiata si asta pentru ca zilnic sunt nevoita sa pun strat gros de machiaj pe fata! Insa abia astept sa ajung acasa pentru a-mi hidrata si curata fata! Dar am și eu trucurile mele când vine vorba de frumusețea tenului meu: de două luni folosesc crema și serul Versace V1969 Italia!”, notează Mirela Vaida alături de fotografia respectivă.

Mirela Vaida: Tenul îmi este mai luminos

Vedeta a mai spus că după ce a folosit produsele respective a observat schimbări pozitive în ceea ce privește tenul. Potrivit celor scrise de prezentatoarea de la Antena 1, tenul îi este mai ferm, luminos și sănătos. Ba mai mult decât atât, Mirela Vaida spune că serul și crema pe care le folosește atenuează ridurile fine.

”Am avut rezultate uimitoare: tenul îmi este mai ferm, luminos, sănătos! Ridurile fine atenuate! Cearcănele, minimizate instant! Vi le recomand cu drag! Sunt potrivite pentru fiecare tip de ten! O sa vă îndrăgostiți de ele!”, a fost mesajul postat de Mirela Vaida pe pagina sa de socializare.

Vedeta a decis să plece din țară de Revelion

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Mirela Vaida a anunțat că va petrece Crăciunul în România, în timp ce, de Revelion, va pleca alături de soțul ei în Madeira.

„De Crăciun, planul este să rămânem acasă, atunci când vor veni și bunicii de la Iași, adică părinții mei, vom petrece împreună. Eu și mama ne vom ocupa de bucătăria românească, vom face cozonac, sarmale, piftie, salată de boeuf, friptură.

După care ai mei copii vor merge la bunicii de la Cluj, vor rămâne acolo de Revelion, iar eu și soțul meu vom pleca din țară câteva zile. Ne dorim puțină odihnă, vom merge într-o destinație mai exotică. Având în vedere noile condiții destul de complicate, n-am ales să plecăm din Europa, vom merge în Madeira, vom petrece acolo Revelionul”, a precizat vedeta de la Antena 1.