Potrivit unui comunicat al Blue Air, din 15 aprilie 2011, în zilele de marţi şi vineri, pasagerii companiei pot călători pe ruta Bacău-Larnaca-Bacău, iar începând din data de 3 iunie 2011, aceştia pot alege să călătorească pe ruta Bacău-Barcelona şi retur, în fiecare luni şi vineri.

Biletele se pot achiziţiona începând din 19 ianuarie, numărul de locuri fiind limitat.

Pentru zborurile din Bacău, check-in-ul online este gratuit.

Blue Air, deţinută de omul de afaceri român Nelu Iordache, este o companie de smart flying cu capital integral privat românesc şi operează zboruri spre mai mult de 50 de destinaţii din Europa, fiind transportatorul oficial al Poştei Române. De asemenea, începând cu 2010, Blue Air oferă bilete către destinaţii în afara Europei, în parteneriat cu Blue Panorama.

În 2009, un număr de 1,71 milioane de pasageri au ales să zboare cu Blue Air, înregistrându-se o creştere de 54% faţă de 2008.

Pentru 2010, compania a estimat o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40% faţă de 2009, când aceasta a atins 150 de milioane de euro.

Grupul de firme Blue Air are 2.200 de angajaţi. Din grup fac parte firme precum Blue Air, operator aerian, Romstrade – companie de construcţii, La Moşie – brand destinat agriculturii, dar şi lanţul de restaurante Self.
SURSA: Agepres