Monstrul Gheorghe Dincă a șocat toată România. A mărturisit că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza melencu și Alexandra Măceșanu. Acum, monstrul se află în penitenciar, acolo unde să singur într-o celulă.
Acesta le-a solicitat gardienilor o Biblie și un preot. Criminalul din Caracal încearcă să se apropie de Dumnezeu, după atrocitățile comise, spunând că deținuții îl tratează cu dispreț și îl amenință constant.

Soția lui Gheorghe Dincă nu l-a vizitat pe acesta în închisoare, deși bărbatul ei stă de mai bine de trei luni în spatele gratiilor. Nici fiica și nici alte persoane din familia lui Dincă nu au ajuns la penitenciar, iar soția sa a declarat că nu dorește să îl vadă într-o astfel de situație. ”Dorește să se delimiteze”, spun sursele.

”Este afectată de tot ce se întâmplă și dorește să se delimiteze de tot, mai ales că are și multe probleme de sănătate”, au dezvăluit surse din anchetă. ”Nu a primit nicio vizită la pușcărie și, din acest motiv, trebuie să accepte tot ce i se oferă acolo, mai ales în privința mâncării. Dacă nu vine la el nimeni, Dincă nu are bani pe card și nu poate merge să își cumpere produse de la magazinul închisorii. Așa se face că se mulțumește cu ce i se dă, chiar dacă se plânge mereu că tot ce i se dă este acru”, au spus aceleași surse, conform stirilekanald.ro.

Elena Dincă ar fi vrut să dea ochii cu partenerul său de viață, dar Dincă ar fi fost cel care a decis ca lucrurile să stea în felul acesta, iar nevasta lui să nu vină să îl vadă în pușcărie. „El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă.

Totuși, femeia a colaborat foarte bine cu anchetatorii. Le-a dat acestora detalii despre întoarcerea sa în țară și a spus că, în aprilie, a mers la casa lor din Caracal, acolo unde a observat un butoi metalic pe care bărbatul său îl avea în curte. Femeia ar fi sesizat și comportamentul schimbat al lui Dincă. „Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.