Anchetatorii au reluat miercuri cercetările în casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii au adus cu ei aparatură de ultimă generație, care le permite să scaneze solul până la o distanță de 5 -6 metri, pentru a vedea dacă sunt sau nu oase îngropate. De asemenea, încă de ieri, anchetatorii au adus și un excavator pe teren, pentru a putea săpa dacă aparatura de scanare le va arăta că în sol există rămășițe umane.

„Au început să sape într-un loc pe care l-am fixat cu domnul procuror ca fiind suspect, deci un loc unde părea că ar fi putut ascunde ceva, nu avea vegetaţie, pietroaie peste şi s-a pornit din acest loc”, a spus avocatul Tonel Pop.

Mizeria pe care Gheorghe Dinca a strans-o ani la randul este atat de multa incat imbiba pamantul, in straturi.

Marţi, pe numele lui Gheorghe Dincă a fost depusă o plângere pentru viol, după ce o femeie de 49 de ani care venise să îi facă curățenie a fost sechestrată și abuzată sexual. Totul s-a întâmplat în luna mai.

Femeia susţine că a fost chemată de Gheorghe Dincă să îl ajute la treabă în gospodărie şi că, la un moment dat, acesta a agresat-o fizic, după care a violat-o. Ea a fost dusă la Institutul Medico-Legal pentru analize.

„M-a luat de acasă și mi-a zis că are de săpat niște porumbi, în grădină. La 12 s-a sculat, că era beat, băuse țuică și cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat și mi-a făcut și în f..d, și peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3. Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă și m-a făcut fleașcă, mi-am revenit și mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo 10 cuțite, unul lângă altul. Nu m-a amenințat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi și m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap și am căzut”, a declarat femeia la România TV.