Mai mult decât atât, HMS Core 5.0 a fost anunțat oficial pentru utilizare comercială la nivel global în cadrul evenimentului Huawei Developer Conference, acoperind capabilități deschise în șapte domenii principale: Servicii de aplicații, Grafică, Media, AI, Dispozitiv inteligent, Securitate și Sisteme.

Noi produse care completează ecosistemul Huawei

Pe lângă rezultatete pozitive obținute în acest an, lunile septembrie și octombrie au fost marcate și de lansarea a noi produse pe piața din România. Acestea sunt:

  • HUAWEI FreeBuds Pro, primele căști wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotului;
  • HUAWEI MateBook X și HUAWEI MateBook 14, două notebook-uri ce se alătură seriei MateBook, ideale pentru producitivitate și cărora li se adaugă mai multă versatilitate prin tehnologia îmbunătățită Multi-screen Collaboration, care ajută la conectarea dintre tabletă/smartphone și laptop;
  • HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI WATCH GT 2 Pro, două smartwatch-uri cu un design elegant și modern care oferă funcții de monitorizare a activității fizice și nu numai;
  • HUAWEI P smart 2021, un telefon de buget special conceput pentru a răspunde diverselor cerințe ale tinerilor consumatori, fiind un mix reușit între design modern și tehnologii de ultimă oră.

Controlează-ți căștile cu smartphone-ul tău Huawei

Tehnologia Huawei Share reprezintă în acest moment un proces de interconectivitate între produsele ce întregesc ecosistemul. Acesta are la bază smartphone-ul, care, în mai puțin de câteva secunde se poate conecta cu toate celelalte dispozitive, oferind mai multe funcționalități care ar trebui să facă utilizarea tuturor dispozitivelor simultan mai simplă.

O astfel de colaborare există între castile și smartphone-urile Huawei. Prin aplicaţia AI Life utilizatorul poate afla nivelul de baterie al căștilor, poate face update de firmware sau poate personalize cu ușurință funcțiile de control prin diverse gesturi. HUAWEI FreeBuds Pro are și o funcție specială care activează anularea dinamică a zgomotului.

Aplicații noi în magazinul HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery conține peste 1000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre cele mai recente nume care s-au alăturat portofolilului sunt aplicațiile TomTom Go Navigation și Moovit, două aplicații de transport și mobilitate, perfecte atât pentru zonele urbane, cât și în afara acestora.

De asemenea, HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.