Scandal total și răsturnare de situație în cazul fetiței agresate din Baia de Aramă. Soțul asistentei maternale, Vasile Sărămăt, cel care a crescut-o pe fetița târâtă pe jos de mascați, a făcut o nouă serie de declarații grave.

„Avocatul Liviu Belulescu are soția judecătoare la Curtea de Apel Craiova și a fost complice cu această familie și ne-au răpit fata”, a spus bărbatul, conform Antena 3.

Și asta nu e tot. Bărbatul a comentat și despre documentele semnate de soția sa în care a spus că nu dorește să o adopte pe micuță. „Soția mea a fost indusă în eroare ca să semneze. Venea în fiecare zi aproape la noi cu copiii. Lua copiii de la școală și venea să mănânce la noi. Și a pus-o pe soție să semneze. A amenințat-o că dacă nu va semna va lua fata și o va duce la centru”.

„Doar semnătura e a soției, scrisul nu e al ei”, a mai spus Vasile Sărămăt. „Toată mafia a pornit de la Protecția Copilului, de la șefa adopției. S-au făcut plângeri la DIICOT, nu s-a luat nicio măsură. Am făcut plângeri pentru abuz în serviciu, fals și uz de fals, pentru trafic de copii”, a încheiat acesta seria dezvăluirilor.