Baia de Aramă a devenit centrul unui scandal national. Zeci de oameni au ieșit din nou în stradă pentru a cere dreptate în cazul micuței agresate de către un procuror.

Sorina, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie de români din SUA şi preluată în mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal care o crescuse a stârnit o emoție colectivă uriașă.

Aproximativ 30 de persoane, inclusiv copii, colegi ai fetiţei, scandează împotriva tatălui adoptiv şi a autorităţilor, duminică la prânz. Participanţii la protest au pancarte pe care scrie ”Nu distrugeţi fericiriea unui copil”, ”Nu plecăm fără Sorina”.

Ei vor să afle unde este acum fetiţa şi spun că intenţionează să meargă pănă la Craiova pentru a protesta, având în vedere că decizia defintivă referitoare la adopţie a fost luată de Currtea de Apel Craiova, iar fetiţa a fost luată din familia asistentei materiale de un procuror al Parchetului Curţii de Apel Craiova. Manifestaţii pentru Sorina au avut loc şi vineri seară, dar şi sâmbătă seară, când numărul participanţilor a fost foarte mare, anunță RTV.