Abonamentele Vodafone Smart şi Easy aduc clienţilor SMS-uri nelimitate fie în reţeaua proprie, fie în reţelele naţionale mobile. Astfel, pachetele Smart 10 (10 euro cu TVA), Smart 15 (15 euro cu TVA), includ SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale mobile, iar cu Smart 19 (19 euro cu TVA) utilizatorii primesc şi minute nelimitate de convorbiri în reţea.

Clienţii Vodafone care aleg să semneze un abonament Smart fără să achiziţioneze şi un terminal primesc, în plus, 50 de minute naţionale şi 100 MB internet pe mobil.

Abonamentele Easy 6 (6 euro cu TVA), Easy 7 (7 euro cu TVA) si Easy 9 (9 euro cu TVA)  aduc SMS-uri nelimitate în reţeaua Vodafone.  Clienţii Vodafone care aleg să semneze un abonament Easy fără să achiziţioneze şi un terminal primesc, în plus, un bonus lunar de 50 de minute naţionale.

Vodafone oferă mai multe beneficii şi utilizatorilor ce vor achiziţiona un nou abonament RED. Astfel, de acum, abonamentul RED 29 include cu 50% mai mult trafic de date şi ajunge la 750 MB pe lună. De asemenea, clienţii ce optează pentru un abonament RED 29 pe doi ani fără să achiziţioneze şi un telefon primesc, pe lângă reducerile lunare, şi un bonus de 500 MB.