Simona Halep colaborează de puțin timp cu Daniel Dobre. Cei doi au fost împreună la Miami, unde au trecut printr-un moment tensionat, dar care s-a consumat repede. Halep și Dobre se știu de mult timp, de pe vremea când sportiva era antrenată de Darren Cahill.

Alexandra Dulgheru crede că Daniel Dobre este doar o soluție temporară pentru Simona Halep și că sportiva este în căutare de antrenor.

„Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învață câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost și îi rămâne bine întipărit în minte. Ea este un pic o fire mai independentă și nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câștigi respectul cumva.

Trebuie ceva care să o impresioneze și automat oferă mai mult respect și ea. E o soluție domnul Dobre, e un om foarte bun, ca om și foarte bun profesionist, dar nu știu, cred că e o soluție temporară pentru că domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură și intre timp ea caută pe cineva care să lucreze non stop cu ea”, a spus Alexandra Dulgheru în exclusivitate la Digi Sport Matinal.

În sferturile turneului de la Miami, unde Simona Halep a jucat cu Qiang Wang, românca a avut o ieșire nervoasă în fața lui Daniel Dobre și a stuff-ului ei.

„Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi”, l-a muştruluit Simona pe Dobre, care a spus imediat „Am înţeles”.

„Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo”, a mai spus sportiva din Constanţa.

Înainte de Dobre, Halep l-a avut ca antrenor pentru puțin timp pe Thierry Van Cleemput. Cei doi nu au rezonat, așa că s-au despărțit rapid.

Darren Cahill a fost antrenorul memorabil din cariera Simonei Halep. Alături de el, Halep a atins locul 1 mondial și a câștigat un turneu de Grand Slam la Roland Garros. Ei s-au despărțit la finalul sezonului trecut.

Halep i-a mai avut antrenori pe Firicel Tomai, Adrian Marcu, Wim Fissette, Ioniță și Thomas Hogstedt.

sursa foto: Instagram