Noul mall va fi cel mai mare şi mai modern centru comercial din vestul ţării, cu branduri de prestigiu internaţional, precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de cel mai mare şi mai modern cinematograf din afara Capitalei. 

'Investiţia NEPI în valoare de 83,8 milioane de Euro în Shopping City Timişoara reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investiţii din ultima perioadă din judeţul Timiş. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrărilor la Shopping City Timişoara, Faza II, reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an', a declarat Tiberiu Smaranda, executive director NEPI. 

Prima fază a proiectului a fost inaugurată în noiembrie 2015 şi a inclus primul hypermarket Carrefour din regiune, alături de alţi 25 de retaileri naţionali şi internaţionali, între care Dedeman, Media Galaxy, Noriel, Kendra, Pepco, Help Net, SensiBlu, Opticris, TUI Travel, Zoocenter, Mondex. 

'Vom continua tradiţia de colaborare şi parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internaţională, în toate centrele noastre comerciale. În acelaşi timp, încurajăm şi susţinem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cele mai bune concepte aparţinând agenţilor comerciali locali. Astfel, suntem siguri de faptul că putem oferi clienţilor noştri cel mai bun mix de retail, personalizat pentru nevoile românilor din vestul ţării', a adăugat Tiberiu Smaranda. 

Mall-ul din Timişoara va include cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, care va aduce 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum şi conceptele revoluţionare iMAX şi 4Dx. În plus, Shopping City Timişoara pune la dispoziţia timişorenilor şi o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică. 

Situat în Calea Şagului nr. 100, Shopping City Timişoara va oferi, de asemenea, cea mai dezvoltată zonă de distracţie şi petrecere a timpului liber prezentă într-un centru comercial la acest moment, cu zonă de bowling, billiard, casino şi food-court cu restaurante pentru toate gusturile. Copiilor li se pregăteşte cel mai complex spaţiu de joacă din oraş. 

Centrul comercial este construit pe un teren de 18 hectare, în două etape, iar la finalizarea dezvoltării sale, în martie acest an, va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. Shopping City Timişoara oferă cea mai generoasă parcare de mall, cu aproximativ 2.500 de locuri, dispuse la nivelul solului şi pe acoperiş – cu acces direct către zona de cinema – entertainment – fitness – food court. 

New Europe Property Investments plc este un grup de investiţii listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum şi la Bursa de Valori din Bucureşti (BVB). Grupul a fost înfiinţat în anul 2007 pentru a achiziţiona, a dezvolta şi a gestiona cele mai importante proprietăţi pe zona de retail din ţările emergente ale Uniunii Europene, cu potenţial de creştere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI şi-a consolidat un portofoliu solid de proprietăţi şi a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România şi Slovacia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail şi pe alte pieţe. În plus, Grupul investeşte şi în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile oraşe din România, unde există cerere din partea chiriaşilor precum companiile multinaţionale. 

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sursa: Agerpres

Te-ar putea interesa și: