Nenorocirea care se va abate asupra României! Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care precizează că Executivul a dat drumul la austeritate.

Mai mult decât atât, liderul PSD spune că Executivul va efectua tăieri peste tot. Amintim că reacția lui Ciolacu vine în contextul în care liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că pensiile nu mai cresc în 2021.

Marcel Ciolacu a mai precizat că, în campania electorală, actualii guvernanți au făcut promisiuni de care acum nu se țin.

”În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #școlideschise!”, spune Marcel Ciolacu.

Nenorocirea care se va abate asupra României! Marcel Ciolacu: Au îngropat toate speranțele unui popor întreg

În același mesaj, liderul PSD este de părere că Executivul a distrus speranțele românilor de a avea un trai decent. Potrivit lui Ciolacu, nici mediul de afacere nu mai poate spera la o revenire spre normalitate a economiei.

”Practic, astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al #austerității.”, este de părere liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Nimic pentru popor

Liderul PSD a mai precizat că României îi va lua minim 5 ani pentru ”a ieși din groapa” în care a fost aruncată de către actualul Guvern.

”Minim 5 ani va lua României pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți. Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor.

Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras. Pentru ei au bani!

În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a liderului PSD, Marcel Ciolacu.