Construcţia ansamblului Park Residences 5, dezvoltat de grupul de firme De Silva, a fost începută în noiembrie 2013, proprietatea fiind amplasată pe strada Nuferilor, în nordul Bucureştiului. Imobilul de trei etaje este împărţit în patru corpuri de clădire, fiecare având câte două scări. Proiectul are în componenţă garsoniere şi apartamente cu două, trei, patru şi cinci camere, deservite de o zonă comercială de circa 600 mp, cu piscină, sală de fitness, saună, un magazin shop&go, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumuseţare şi un bancomat. Prețurile locuințelor din Park Residences 5 sunt cuprinse între 49.000 euro + TVA şi 190.000 euro+TVA, în funcţie de suprafaţă şi poziţia în ansamblu.  Suprafeţele construite variază între 44 mp, pentru studiouri, şi 170 mp construiţi, pentru apartamentele cu cinci camere.

Până la acest stadiu al construcţiei au fost vândute circa 40% din locuinţe, iar vânzătorii proiectului se aşteaptă ca ritmul de vânzare să crească odată cu finalizarea ansamblului.

„În prima fază de construcție, apartamentele au fost achiziționate în special de investitori, spre a fi ulterior închiriate, existând o cerere mare de apartamente pentru închiriere, în această zonă. Ultimul ansamblu construit de dezvoltator, Park Residence 4, având 24 apartamente de lux, din zona Șoseaua Nordului, l-am realizat şi vândut integral pe timp de criză, între anii 2012 – 2013”, a declarat Emanuel Poștoacă, general manager al Nordis, agentul exclusiv de vânzări al proiectului.

Grupul de firme De Silva are 240 de angajaţi şi o cifră de afaceri cumulată de peste 27 mil. euro. Şoţii Călina mai deţin în proprietate 18 hectare de teren în Bucureşti, Valea Prahovei şi Constanţa, 23 de apartamente de lux destinate închirierii în Bucureşti, Valea Prahovei şi Constanţa, peste 5.000 mp de spaţii de depozitare în Bucureşti şi peste 3.000 mp de spaţii de birouri în Bucureşti. Investitorii mai au în portofoliu şi hotelul de patru stele Ramada North, structură turistică cu 232 de camere.

Soţii Călina sunt naşii tenismanului Ilie Năstase, cu care s-au asociat în firma Reims Beverage, importator de băuturi, dulciuri şi tutun. Societatea Reims Beverage îi are în acţionariat pe soţii Călina şi pe foştii soţi Amalia şi Ilie Năstase, fiecare cu câte 25% din capital. Firma importă şi şampania de lux Louis Roederer Cristal, distribuită în peste 70 de ţări.

Virgil Călina ocupă poziţia 149 în ultima ediţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 40-42 mil. euro.