Zonga powered by Vodafone, primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii şi pune la dispoziţia utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artişti români şi străini.
“Este pentru prima dată când un operator telecom integrează muzica nelimitată, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucuram să oferim acest beneficiu tuturor clienţilor Cartelei Vodafone, cu atât mai mult cu cât serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizarii unei aplicaţii dedicate de muzică sunt nenumărate, faţă de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consumă de 3 ori mai puţin din autonomia bateriei. În ultima lună, Zonga a înregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedentă, numărul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numărul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone România.

“Zonga este, la ora actuală, cea mai dinamică aplicaţie muzicală din România – avem 25 de milioane de melodii ale artiştilor români şi internaţionali şi sute de playlist-uri cu recomandări, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone România, numărul total de descarcări ale aplicaţiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. În prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultări lunare, peste 60% dintre ele fiind făcute de pe smartphone,” a declarat Sergiu Biriş, Fondator şi CEO Zonga.

Pentru a beneficia de oferta promoţională, valabilă până la 31 decembrie 2014, clienţii Vodafone trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă şi să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioada de graţie. Traficul în aplicaţie se consumă din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.