Târgul, care începe sâmbătă, la ora 10.00, pune la dispoziţia tinerilor români peste 1.000 de locuri de muncă în industria ospitalităţii.
Vor participa hotelieri de renume din Grecia, precum Sani Resort, un complex hotelier de 5 stele câştigător al titlului de "Best Resort in Greece" şi "Best family resort"’ în anul 2012 şi Aldemar Hotels&Spa, unul dintre cele mai renumite lanţări hoteliere din Grecia.

Târgul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în afara graniţelor ţării. Poziţiile pentru care se recrutează personal sunt ospătar/ospăatăriţă, barman/barmaniţă, recepţioneri, valeţi, cameriste, maseuri, ajutori bucătari şi bucătari, pentru hoteluri şi resorturi exclusiviste de 4 şi 5 stele.

Durata contractului de muncă este între 3-7 luni, salariile încadrându-se între 450-600 euro, în funcţie de postul ocupat şi de experienţă, masa şi cazarea fiind asigurate de către angajator.

Candidatul ideal trebuie să aibă între 18-35 ani, cu sau fără experienţă în domeniul HORECA şi cunoştinţe de limba engleză la nivel conversaţional.

În cadrul acestui târg, participanţii vor avea acces la toate detaliile privind programul Work&Travel Grecia direct de la hotelierii greci şi vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.

US Travel este o organizaţie care se adresează tinerilor, în special studenţilor dornici de un schimb cultural internaţional de tip Work and Travel, Work&Study, Teach in sau Internship.

Încă din anul 2005, pune la dispoziţia celor interesaţi locuri de muncă în USA şi Canada, dar şi în Europa: Spania, Grecia, Marea Britanie, Islanda sau Franţa şi, de anul acesta, a introdus noi programe în grilă: Teach in Thailanda, Work&Travel Islanda, Work&Travel Mexic, Work in Singapore.