Pentru cei ce se gândesc să beneficieze de avantajele unei criptomonede, OneCoin este o monedă a cărei valoare depinde de factori precum utilitatea, cerea şi oferta. Moneda nu este înregistrată la niciun organism acreditat și nu este recunoscută de niciun for competent local sau internațional.

România este una din cele mai dezvoltate ţări ce utilizează această monedă virtuală, cu un număr de aproximativ 30.000 de persoane. 

Deal Shaker este platforma pe care se tranzacţionează cu moneda digitală OneCoin şi locul în care orice comerciant îşi poate pune produsele şi serviciile la vânzare, cu plata totală în monedă sau în monedă şi în euro. Pe platformă poate avea acces orice membru OneLife, orice comerciant sau cumpărător, care pot vinde sau cumpăra o mulţime de servicii şi produse.

„Platforma Deal Shaker este o platformă globală de cumpărături, unde comercianţii pot să vândă produse, bunuri şi servicii la o comunitate de peste 3 milioane de membri activi care au moneda aceasta internaţională (OneCoin n.r.) şi vor să o cheltuie. Suntem în peste 190 de ţări pe tot globul, suntem peste tot şi suntem în continuă creştere, cu câteva mii de persoane în fiecare zi. Pentru comercianţi este un mare plus să poţi să îţi vinzi produsele, să îţi promovezi bunurile tale pe această platformă”, a spus Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

„Sistemul OneLife are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, a spus Cristi Călina.

 

Moneda inventată de Ruja Ignatova, născută în Bulgaria și școlită în Germania, este prezentată drept o monedă bazată pe criptografie fiind creată printr-un proces numit „minerit”, iar valoarea monedei depinde de factori, cum ar fi utilitatea, cererea și oferta.

La împlinirea unui an de la lansarea platformei online Dealshaker, membrii OneLife din toată lumea s-au întâlnit în cadrul unui eveniment organizat la Zagreb, un târg în care s-au vândut servicii şi produse în monedă virtuală. Parteneri independenți din rețeaua OneLife au construit relații cu noi comercianți din toată lumea la această expoziție din Croația.

Târgul a atras lideri și vizitatori din peste 30 de țări, care au făcut cumpărături cu monedă digitală de la peste 80 de comercianţi. Tot la acest târg, au participat lideri OneLife din toată lumea, printre care Frank Ricketts, Kenny Nordlund și Mihail Petrovic. România a fost reprezentată de Cristi Călina.