Weekend tensionat în familia Dragnea, după ce fiica fostului lider PSD a fost implicată într-un accident de mașină. Totul s-a petrecut în timp ce Alexandra Dragnea și soțul ei, Alex Mațaev se aflau într-o benzinărie pentru a cumpăra ceva de mâncare.

Momentul ce a urmat accidentului a fost surprins de paparazzi spynews.ro și îl arată pe Alex Mațaev, vorbind cu șoferul mașinii care a produs accidentul. Alexandra Dragnea a fost însă cea care a semnat actele.

Se pare că incidentul nu a escaladat și lucrurile s-au încheiat pe cale amiabilă. Totul s-a terminat doar cu o zgârietură la mașina celor doi și Alex Mațaev a găsit și puterea să glumească cu cel care i-a accidentat bolidul.

Alexandra s-a căsătorit cât timp Liviu Dragnea era în închisoare

Alexandra Dragnea a decis să se căsătorească cu Alex Mațaev în vara anului 2020. Cei doi au făcut căsătoria civilă în Alexandria, județul Teleorman. După căsătoria civilă, cei doi au dat o mică petrecere care a fost organizată la hotelul pe care familia Dragnea în deține în Turnu Măgurele.

Cu toate că cei doi au domiciliul oficial în Alexandria, fiica lui Liviu Dragnea și soțul ei locuiesc mai mult în București.

Liviu Dragnea vorbea recent despre căsătoria celor doi și cum le-a spus că nu aștepte ca el să iasă din închisoare.

„Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo”, spune fostul lider PSD.