Alexandra Dragnea, apariție rară împreună cu iubitul său. Cum a fost surprinsă fiica lui Liviu Dragnea

Alexandra Dragnea și iubitul ei, Alex Mațaev, au fost surprinși de paparazzi spynews.ro în timp ce mergeau spre o clinică stomatologică din București. În timp ce iubitul ei parca mașină la umbră, fiica lui Liviu Dragnea a dat fuga în cabinetul medical.

După ce Alexandra Dragnea a ieșit de la stomatolog, aceasta i-a făcut semn iubitului ei că poate intra și el. Alexandra Dragnea și-a așteptat liniștită iubitul, la umbră, butonând telefonul.

Prânzul în oraș

După ce au terminat cu clinica stomatologică, cei doi au dat fuga la un mall din Capitală pentru a lua masa împreună. Aceștia s-au așezat la un restaurant din interiorul centrului comercial, s-au uitat pe meniuri și apoi au decis să comande.

Fiind foarte cald afară, cei doi au fost îmbrăcați potrivit temperaturilor de afară. Alexandra Dragnea a purtat o roche albă, până la genunchi, iar iubitul ei s-a îmbrăcat cu pantaloni scurți și un tricou.

Având în vedere că vizita la stomatolog s-a sfârșit cu bine, după masă cei doi s-au întors acasă.

Sursă foto: spynews.ro

Fanii lui Alex Mațaev nu au fost de acord cu relația acestora

Finalistul X Factor România 2013 a fost grav taxat de fanii săi după ce a filmat videoclipul unei piese în curtea casei lui Liviu Dragnea.

Oamenii au spus că acesta și-a distrus cariera atunci când a ales să fie într-o relație cu fiica fostului lider social-democrat. Fanii au mai spus că acesta se folosește de banii lui Liviu Dragnea, acuzându-l chiar că s-a făcut membru de partid.

“Misto domeniul lu’ tata socru, mai ales ca-i din bani publici! :)) Si pe un domeniu de furat nu se putea canta decat un cantecel de gradinita. Asteptam cu interes si manelele atunci cand fata se va combina cu Guta sau Salam, melodie de doi lei, cantaret de un leu, fara talent…si un oportunist nesimtit – la munca, nu la cantat!”, este doar unul dintre mesajele pe care artistul le-a primit.