În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Dragnea a primit o lovitură năucitoare. SUA i-a interzis acestuia dar și familiei sale să mai intre în America iar secretarul de stat Mike Pompeo a susținut că fostul mare lider al PSD este persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție.

Decizia a cutremurat-o în mod special pe fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, mai ales că acesta își urma studiile peste ocean. Hotărârea a obligat-o să rămână în România, alături de Alex Mațaev, partenerul său.

Alexandra era stabilită în California din 2018, pentru studii și nu a fost expulzată, pentru că se afla în România la momentul deciziei, alături de iubitul ei originar din Republica Moldova, Alex Mațaev, supranumit ”Bon Jovi de România”. Iubitul acesteia a devenit cunoscut în 2013, atunci când a participat la X Factor și a ajuns până în finală.

Despre cei doi s-a scris în presă că de peste cinci ani de zile trăiesc o minunată poveste de dragoste. Mulți s-ar fi așteptat, însă, ca Alex Mațaev, care este cântăreț, să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe fata lui Dragnea. Episodul însă nu s-a produs iar motivul pentru care momentul a fost amânat este incredibil.

Potrivit surselor cancan, Mațaev tot amână marele moment, și nu pentru că nu și-ar dori să oficializeze relația, ci pentru că nu ar fi foarte agreat de familia iubitei lui.