Mihai Constantinescu este în comă. Acesta a suferit un stop cardio-respirator pentru a treia oară în mai puțin de 24 de ore. Cântărețul a fost găsit inconștient de către soția sa în ziua de luni.

Mihai Constantinescu a fost transportat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. În acest moment se află la Terapie Intensivă, sub stricta supraveghere a medicilor. Doctorii au constatat că a suferit o hemoragie cerebrală, el fiind în aceste momente intubat. Potrivit primelor informații, acesta a stat în stop cardio-respirator pentru aproape 10 minute. Medicii au reușit să-l stabilizeze după 20 de minute de resuscitare.

Mihai Constantinescu are 73 de ani, iar starea lui de sănătate este una fragilă. El a mai întâmpinat probleme și în urmă cu două luni, motiv pentru care a fost nevoit să-ți anuleze multe dintre concerte. Acum ceva timp cântărețul a ajuns la Spitalul Universitar din cauza unor probleme respiratorii și tensiunii care oscila. În ultimii 10 ani Mihai Constantinescu a trecut prin două operații la inimă. De 12 ani cântărețul are montate valve biologice. În 2017 a suferit ultima intervenție, conform Digi24.