Probleme pentru Adelina Pestriţu, chiar înainte de Paşte! Vedeta să-şi fi pierdut contul de Instagram, cel puţin temporar.

“Chiar nu ține de mine. Dintr-o dată a dispărut”

Adelina a făcut totul public pe contul de Instagram al soţului său, Virgil Șteblea, dar şi pe propriul cont de Facebook, unde le-a oferit detalii fanilor despre situaţia neaşteptată: “Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț.”

“Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmpinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu ține de mine. Dintr-o dată a dispărut.

Sper să se rezolve cât mai curând! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț”, a fost mesajul postat de Adelina Pestriţu pe contul de Instagram al soţului său.

“Îmi pare rău că se întâmplă asta când sunt în plină campanie de strângere de fonduri pentru Mihăiţă”

“Dragii mei,

Din păcate am întâmpinat o mică problemă cu contul de Instagram. În cazul în care nu mă găsiţi. Se lucrează la asta şi, sper eu ca se va rezolva repede.

Până atunci mă găsiţi aici. Îmi pare rău că se întâmplă asta când sunt în plină campanie de strângere de fonduri pentru Mihăiţă, dar vom afla exact care a fost cauza…

Vă urez un Paşte Fericit!”, a scris vedeta şi pe pagina sa de Facebook.

Adelina Pestriţu are un succes uriaş pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, unde are circa 1,7 milioane de urmăritori.

Recent, ea s-a implicat într-o campanie umanitară şi strângea donaţii pentru Mihăiţă, un băiețel care suferă de Amiotrofie Spinală Tip-II (SMA-II), o boală groaznică, care, dacă nu este tratată corespunzător, îl va face pe băiat să nu poată să își mai ridice capul, să mai înghită și eventual să mai respire. Tratamentul costă mai bine de 2 milioane de dolari, relatează Click.

Sursa foto: Facebook, Adelina Pestriţu