The Gummi Guru, unul dintre participanții emisiunii Românii au talent de pe Pro TV, a avut o reprezentație care i-a uluit atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală. Gummi a avut un număr uluitor de contorsionis,. Prins de picioare de doi bărbați, The Gummi Guru a fost răsucit de brațe  până când concurentul a depășit o rotație de 360 de grade.

“Eu nu pot să îmi leg șireturile și tu vii așa aici. Nu mai știu cu ce fac pipi de multe ori. De asta rămâne pământul nelucrat”, a putut fi auzit cum spune Florin Călinescu. “Închidem emisiunea aici!”, a fost reacția lui Andi Moisescu. “Asta e de un 10 perfect. E altceva față de ce a, văzut până acum”, a completat Andra. “După ce că ești cum ești mai vii și cu șarpele la tine!”, mai spus Florin Călinescu.

Andra a fost prima care a reacționat

Andra a închis ochii și a avut o grimasă a feței. Imediat, Florin Călinescu a întors privirea, iar Andi Moisescu a rămas pur şi simplu şocat de ceea ce a văzut.

Vezi momentul complet VIDEO aici.

Românii au talent, sezonul 10

În această seară, sezonul 10 al celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent, începe la PRO TV. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor, iar Smiley și Pavel Bartoș îi vor susține pe concurenți.

Ce le-a pregătit Andra fanilor emisiunii?
În premieră, PRO TV le-a pregătit telespectatorilor o nouă surpriză: Andra interpretează melodia din promo-ul de imagine al celui de-al zecea sezon. ”Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră “perfectă”. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul.”, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

„Românii au talent este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii.”, declară Andra.