De-a lungul timpului, Răzvan Burleanu a fost ținta mai multor critici. Printre aceștia se află și Mitică Dragomir, care susține că Federația Română de Fotbal (FRF) este condusă din umbră de fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu.

Mitică Dragomir spune că FRF este condusă de Vasile Dîncu

„CFR nu este al PSD-ului. Grupul de la Cluj este foarte puternic. Ce dacă a fost și Ciolacu? L-au invitat și pe Ciolacu, foarte bine. Ce noi nu invitam la echipa națională? Îi invităm pe toți. Dacă grupul de la Cluj nu se bagă în fotbal înseamnă că sunt niște fraieri. Cum să nu se bage?

Păi Dâncu, nu el conduce federația? O conduce Dragomir? Burleanu e Dîncu. E o părticică din Dîncu. Credeți că Dâncu a fost întâmplător în străinătate cu ei acum? Dîncu i-a invitat pe Ciolacu și pe ceilalți oameni politici. Este puternic Vasile Dîncu, cu toate că i s-a mai luat din putere de când a fost schimbat de la Ministerul Apărării”, a declarat Mitică Dragomir, conform fanatik.ro

Mitică Dragomir a vorbit și despre ultimele înfrângeri ale CFR Cluj

Mai apoi, Mitică Dragomir a vorbit și despre ultimele înfrângeri ale CFR Cluj. Astfel, acesta a subliniat că este nevoie de mulți bani pentru a face o echipă puternică, iar patronul de la CFR primește destul ajutor din sfera politică.

„Banii sunt ai lui Varga, dar e ajutat în afaceri, ajutat în altele. Boc e băiat deștept acolo, Rus la fel. Boc nu are bani să facă o echipă bună la U Cluj. O echipă se face cu mulți bani. Varga e de 10 ani la CFR și de asta a băgat 40 de milioane.

Am văzut niște comentarii vis-a-vis de ce a spus Petrescu că îi trebuie jucători de valoare. Dacă pe cel mai bun jucător al nostru a dat 200.000 de euro, iar cel mai prost plătit de la Lazio costă trei milioane de euro, cât lotul CFR-ului, păi suntem sănătoși la cap?

Este o discrepanță uriașă între fotbalul de afară și fotbalul nostru. De exemplu, o echipă de primă ligă în primele șapte locuri, cum este Ploieștiul, se vinde cu 2,5 milioane de euro. O echipă în Anglia, Manchester, care este la fel cum e Petrolul în România, se vinde cu 7 miliarde. Și noi vrem să-i batem. Suntem nebuni?”, a mai spus Mitică Dragomir