Mitică Dragomir, despre adevăratul patron al CFR Cluj: Într-adevăr ar fi Varga

Declarația lui Mitică Dragomir a fost făcută sâmbătă, 4 septembrie, la Digi Sport după ce fostul șef al LPF a vorbit anterior despre scandalul de la CFR Cluj.

„M-a sunat și mi-a spus că într-adevăr patronul adevărat ar fi Varga, chiar dacă influențele sunt și din altă parte. Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic.

M-a sunat după ce eu am vorbit că este un tip deștept. Cred că pentru asta m-a sunat să îmi mulțumească. Printre altele mi-a spus și asta.

Mi-a mai spus că Ardealul nu se asortează cu astfel de practici. A fost de Balcani, nu de Ardeal, cu toate că și noi suntem în Balcani”, a declarat Mitică Dragomir.

Ce spunea anterior Mitică Dragomir?

„Și Petrescu și Șumudică sunt antrenori mari. Acolo este altceva. Este o chestie politică, de oameni politici. Știu mai multe dar tac, se zice că nu Neluțu Varga este șef. Sunt doi-trei politicieni. Ei au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică. Acolo altcineva comandă, nu Varga.

Dan Petrescu a avut rezultate acolo. Dar nici lui Șumudică nu poți să îi zici nimic. Șumudică moare pe mâna lui, așa cum s-a întâmplat. Eu îi cunosc și pe Dâncu și pe Rus, sunt oamenii dracului, să te ferești de ei, dar sunt deștepți, mai ales Rus, că-l cunosc de pe timpul celălalt. De când s-a retras Rus de la CFR, că el a fost number one într-o vreme, ați mai auzit de el? Acum a revenit, iar se vorbește.

De Dâncu nu s-a vorbit în politică pe cât s-a vorbit în sport, ce când s-a asociat cu CFR Cluj. De-asta vor toți să se asocieze cu fotbalul. Nu știu dacă Dâncu si Rus i-au făcut vânt lui Șumuduică, dar când și-au dat seama ce poate face ăsta, ăștia bătrânii au zis ”Stai că ne face ăsta, aici e Cluj. Cât costă toată treaba, 500.000, dă-i bani și să plece”, a declarat fostul președinte al LPF la PRO X.

Sursă foto: stiridecluj.ro