În cadrul unui interviu acordat pentru Digi Sport, Dan Petrescu a recunoscut că relația cu patronul Neluțu Varga a fost în fruntea listei atunci când a decis să se reîntoarcă la CFR Cluj. Amintim faptul că Dan Petrescu a semnat un contract valabil trei sezoane cu CFR Cluj.

Totodată, el susține că atunci când a plecat ultima oară nu au fost probleme atât de mari, iar relația pe care o are cu patronul este una extraordinară. Acesta a mai subliniat faptul că nici el nu face tot ce vrea, dar nici patronul, iar acest lucru a fost un factor impotrant în decizia sa.

„Nu au fost așa multe probleme. Eu cu patronul mă înțeleg extraordinar. Altele au fost motivele pentru care am plecat ultima dată. Chiar dacă am semnat azi, noi ne-am înțeles de ceva timp cu contractul. Era clar.

Nu au fost multe clauze. Colaborez cu patronul la orice. Și la noul președinte, și la noii jucători. Nu fac nimic de capul meu, dar nici patronul nu face. Așa a fost mereu, la toate echipele din România. Nu s-a trecut peste cuvântul meu”, a spus Petrescu, la „Digi Sport Special”.

Dan Petrescu are o relație specială cu Neluțu Varga

Acesta a mai menționat că are și o sugestie pentru președinte, însă nu poate spune despre cine este vorba până nu va accepta. În ceea ce privește relația cu patronul echipei, Petrescu susține că după decizia luată de simte ” ca acasă”.

„Normal că am o sugestie de președinte. Se negociază, dar nu vă pot spune despre cine e vorba. Dacă va accepta… E un nume mare în fotbalul românesc, sper să reușesc să îl aducem.

M-am întors datorită patronului, pentru că a fost mereu alături de mine. Nu am avut niciun patron care să fie lângă mine în tot ce fac. Contează foarte mult. Am mai semnat pe 3 ani și la alte echipe, nu doar la CFR. Dar aici mă simt ca acasă”, a mai adăugat acesta.

Potrivit surselor GSP,  președintele pe care Dan Petrescu îl dorește la CFR Cluj ar fi Florin Prunea. În același timp, el își dorește un contract cât mai lung și rezultatele dorite.

Acesta susține că pentru un parcurs cât mai lung în Europa este nevoie ca echipa să câștige cât mai multe meciuri.

„Planul e să avem un contract mai lung și să avem rezultatele dorite. Vrem un parcurs cât mai lung în Europa, grupele Champions League sau Europa League. Dar pentru asta trebuie să câștigăm prima dată titlul.

Anul acesta, în Conference League vrem să ajungem cât mai departe posibil, să câștigăm cât mai multe meciuri. Nu am nimic în contract pentru Conference League”, a spus Petrescu despre obictivele pe care le are la CFR Cluj.