Marius Şumudică a fost dat afară de la CFR Cluj, însă situaţia a fost rezolvată rapid de către patronul Nelu Varga.

Cine va fi noul preşedinte al clubului CFR Cluj?

Acesta l-a adus la echipă pe Dan Petrescu pentru următoarele trei sezoane, iar acum a găsit şi un nou preşedinte pentru clubul de fotbal din Cluj-Napoca.

Nou organigramă la nivel administrativ îl va avea ca preşedinte pe Dani Coman, în prezent președinte la Hermannstadt. El a fost convins de patronul celor de la CFR Cluj şi se va alătura campioanei României.

În prezent, clubul sibian FC Hermannstadt pe locul secund în Liga 2, fără înfrângere și la egalitate de puncte cu liderul CSA Steaua și cu Concordia Chiajna, potrivit Gazetei Sporturilor.

Dani Coman va fi ajutat de trei directori sportivi

Răzvan Zamfir, Bogdan Mara și Marius Bilașco vor face şi ei parte din conducerea CFR Cluj, în calitate de directori sportivi. Bilașco fusese luat în calcul pentru postul de preşedinte, însă, până la urmă, a fost preferată varianta Dani Coman.

În urma negocierilor de luni dimineaţă de la stadionul din Gruia, patronul Nelu Varga s-a înţeles cu Dan Petrescu, care urmează să semneze, marţi, un contract valabil pentru 3 sezoane cu campioana României.

Marius Şumudică, demis după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad; Răzvan Burleanu a luat poziţie

Marius Şumudică a venit la CFR Cluj pe 2 iunie şi a înregistrat şase victorii în campionat, însă echipa a pierdut Supercupa României și a fost eliminată din Liga Campionilor şi din Europa League.

El ar putea reveni acum în Turcia, fiind dorit de Adana Demirspor.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a luat şi el poziţie după întregul scandal, fiind nemulţumit de modul în care a fost tratat Şumudică.

“Îmi doresc un dialog cu reprezentanţii clubului CFR. Aş recomanda cluburilor şi antrenorilor să fie mult mai ateţi la rezilierea unui contract.

Când apare o astfel de situaţie, imaginea clubului şi a fotbalului în general are de suferit”, a spus preşedintele FRF.