Marius Șumudică, mesaj pentru colaboratorii săi: Îmi pare rău că n-am putut face mai multe

Situația este complicată la CFR Cluj. În timp ce patronul Neluțu Varga nu-l poate concedia pe Marius Șumudică fără să îi plătească despăgubiri, acesta din urmă nu îi dă demisia pentru a nu renunța la clauza din contract. Mai mult decât atât, au tot existat indicii că pe banca CFR-ului va veni Dan Petrescu, însă nimic nu s-a întâmplat până acum.

Așadar, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Marius Șumudică s-a întâlnit vineri seara la un restaurant din oraș cu Marian Copilu, juristul Ioan Ivașcu și medicul Radu Paligora. În cazul în care Marius Șumudică pleacă de la CFR Cluj, atunci și medicul Radu Paligora urmează să se despartă de clubul sportiv.

Este de remarcat faptul că patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, nu a fost prezent la aceste discuții.

Ce au discutat aceștia

Potrivit sursei anterior citate, vineri seara, Marius Șumudică le-a spus celor cu care s-a întâlnit că îi pare rău că nu a putut face mai multe. Cu toate astea, tehnicianul le-a mulțumit pentru sprijin.

Nu știm momentan dacă mesajul lui Marius Șumudică a fost unul de resemnare sau unul de rămas bun pentru oamenii cu care era la restaurantul Hotelului Platinia.

Suporterii echipei anunță că Șumudică va rămâne antrenorul CFR Cluj

Vinerei seara, suporterii echipei de fotbal CFR Cluj au surprins pe toată lumea atunci când au postat pe pagina de Facebook un mesaj în care precizează că Marius Șumudică va rămâne antrenorul echipei.

„Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o sedință la nivelul clubului in zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat”, au scris pe Facebook suporterii din „Peluza Vișinie”, entitatea care îi reunește pe ultrașii lui CFR.