Marius Șumudică și Marius Copilul au fost dați afară de la CFR Cluj. Decizia luată de patronul echipei de fotbal s-a produs în mijlocul nopții. Eșecul înregistrat de fotbaliști joi seara l-a făcut pe Neluțu Varga, patronul echipe, să ia o decizie joc. Informația a fost furnizată de DigiSport.

Patronul CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, dar și întreg staff-ul, inclusiv președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși, a spus sursa citată. Neluțu Varga ar fi fost nemulțumit de parcursul european al echipei din cursul acestei veri, transmite sursa citată.

„Orice este posibil, știu ambițiile patronului CFR-ului, care erau altele în acest an. Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau Europa League, nu campionatul pentru acest început de sezon. Știu că existau nemulțumiri ale patronului cauzate de parcursul european, și e normal”, a declarat fostul director sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, la Digi Sport.

Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat sursa menționată.

Ioan Varga a decis să-i demită pe Marius Șumudică și pe Marian Copilu când a aflat despre anumite bonusuri incluse în contractele celor din staff-ul tehnic, de care nu a știut inițial.

Înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, CFR Cluj, formație cu parcurs perfect în campionat, mai are de disputat meciul cu FCSB. Acest meci de fotbal este programat duminică, de la ora 21:00, în direct la postul Digi Sport 1.