Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Anamaria Prodan a declarat că a investit un milion de euro în criptomonedelor. Totodată, ea a mai precizat că va sărbători acest moment în Dubai, fiind un moment important pentru ea având în vedere situația actuală.

Potrivit fanatik.ro, Anamaria Prodan nu este străină în domeniu și mai are o serie de investiții pe piața criptomonedelor. De menționat este faptul că anunțul privind investiția de un milion de dolari vine după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar ulterior s-a aflat că acesta are o nouă iubită, care ar urma să aducă pe lume o fetiță.

În ceea ce privește motivul pentru care Anamaria Prodan a decis să facă o astfel de investiție, impresara susține că este expertă în lumea afacerilor și a învățat destul de multe în perioada în care a trăit în America, considerând că știe să facă exact ce este ”bine”.

„Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine’, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Amintim faptul că anunțul investiției vine la câteva zile după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Antrenorul declara atunci că trece printr-un moment delicat, iar familia rămâne sfântă pentru el.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu’, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Antrenorul mai declara că el nu este o fire conflictuală și că nu poartă niciun „război’ cu nimeni.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, mai declara Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.