Mișcare fără precedent a Anamariei Prodan! Ce a făcut impresara? Nimeni nu se aștepta

Anamaria Prodan a fost invitată în cel mai recent episod al podcastului lui Codin Maticiuc. Acolo, impresara a vorbit despre relația cu Laurențiu Reghecampf și a scos la iveală mai multe detalii pe care nu le știa nimeni.

Aceasta a povestit că numele lui Laurențiu Reghecampf este însemnat pe mai multe obiecte de mobilier din casă, inclusiv pe scările interioare, precizând că acesta este blazonul familiei. Anamaria Prodan nu s-a dat niciodată în lături de la a-i arăta antrenorului cât de mult îl iubește.

Ea a mai spus că a făcut acest lucru pentru a-i face o surpriză lui Laurențiu Reghcampf înainte de sosirea acestuia din Dubai.

”Eu în toată casa, i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie.

Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat ‘L.R, Laurențiu Reghecampf’. Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus lui fiul meu același nume”, a povestit Anamaria Prodan.

Nimeni nu se atinge de ceea ce este al copiilor ei

De asemenea, Anamaria Prodan a mai spus că toată munca ei o lasă celor patru copii ai ei și că nimeni, nici măcar ea, nu se va atinge de ea.

„Laurenţiu Reghecampf trebuie să înţeleagă aşa. În momentul când ai luat ceea ce nu îţi aparţinea ţie şi nici mie… Toată asta aparţinea lui Laurenţiu Jr, lui Luca, Rebeccăi şi lui Sara. Eu tot ce muncesc mă gândesc aşa.

Câte case am? Atâtea. Multe. Nu ştiu, că am multe. Copiii mei trebuie să aibă casă în America, în Las Vegas, să se învârtă după soare. O au.

Tu, Laurenţiu Reghecampf sau eu nu atingi acea casă niciodată. Poţi să ai 10 Caciuc şi pe mă-sa şi pe tac-su şi pe 10 alţi copii. Îţi faci, prietene, altă avere cu asta cu care ai plecat”, a declarat Anamaria Prodan.