Mirela Vaida pleacă de la Antena Stars? Prezentatoarea a declarat că la finalul anului, își va încheia contractul cu postul de televiziune. Aceasta prezenta emisiunea Acces Direct de peste 2 ani.

Mirela Vaida va încheia contractul cu Antena Stars la finalul anului

Mirela Vaida a fost foarte devotată emisiunii pe care a prezentat-o. Și-a dorit ca fiecare ediție să iasă ca la carte. A recunoscut că de-a lungul timpului, a primit oferte din partea mai multor televiziuni concurente.

Le-a refuzat însă pe toate. Acum însă, a anunțat că își va încheia contractul cu Antena Stars la finalul anului, acesta expirând chiar pe 31 decembrie 2023.

Prezentatoarea a spus că a discutat deja cu Elena Savu Răchițeanu, cea care a preluat conducerea la Antena Stars, după plecarea lui Cristian Ionescu. Aceasta a spus că ar urma să prezinte Acces Direct și în următorii doi ani, însă momentan, contractul nu a fost semnat.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. Elena Savu Răchițeanu), un fel de ‘ladies agreement’, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că ‘Acces Direct’ e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste.

Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că ‘Acces Direct’ este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni.

Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat ea pentru cancan.ro.

Mirela Vaida cântă muzică populară și ușoară la evenimente

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite moderatoare TV din țară, dar majoritatea celor care o urmăresc pe micile ecrane nu știu că o pot invita să cânte la nunta lor!

Aceasta nu se limitează la muzica populară, ci abordează și alte genuri. Ea participă, la cerere, la evenimente private, de ani de zile, și oferă un program artistic de 45 de minute.

În urmă cu câțiva ani, ea cerea pentru prezența și interpretarea ei la o nuntă aproximativ 1500-1800 de euro. Este foarte posibil ca în prezent, tariful ei să se fi dublat, deși poate fi diferit în funcție de tipul de eveniment sau de distanța pe care trebuie să o parcurgă pentru a ajunge la el.

Prezentatoarea TV a mărturisit în urmă cu ceva timp că ar vrea să fie o mamă mai severă. Deseori cedează foarte ușor, spun ea. Vedeta îi permite soțului să fie „polițistul rău”. Mai multe puteți citi aici.