În urmă cu două zile, vă relatam că Mirela Vaida, realizatoarea “Acces Direct” de pe Antena 1, alături de asistenta ei din această emisiune, Cosmina Adam, sunt aproape gata de lansarea celui mai nou proiect: o melodie care, spuneau ele, va fi, cu siguranţă, hitul verii!

“Va fi o super melodie (…) Poate deveni un imn și e de muzică, de vacanță, de petrecere”

Totul fusese anunţat de Vaida pe 25 iunie, pe pagina ei de socializare, unde a postat mai multe fotografii de la filmările videoclipului.

“Eu și Cosmina suntem gata să venim cu clipul cu care vă „amenințăm” de ceva vreme. E gata! Acum se fac încă ultimele retușuri și sperăm ca mâine să-l și lansăm. El va fi lansat pe canalul meu de YouTube. Va fi o super melodie.

Eu zic că o să vă placă. Poate deveni un imn și e de muzică, de vacanță, de petrecere și e filmat într-un cadru de poveste”, spunea Mirela Vaida, în ediţia de miercuri a emisiunii “Acces Direct”.

Iar Cosmina Adam a dezvăluit atunci şi titlul melodiei: «Faceți loc la moldovence»

“Va fi o super melodie și să avem foarte multe vizualizări, așa că mâine sau poimâine să dați click la Mirela pe YouTube. Numai titlul «Faceți loc la moldovence»”, a spus Cosmina Adam.

Noua piesă este gata! Ascult-o chiar acum

Iată că momentul mult aşteptat a venit! Vineri dimineaţă, pe canalul său de YouTube, Mirela Vaida a lansat noua melodie, pe care o puteţi asculta mai jos.

La numai şase ore de la postare, videoclipul strânsese deja peste 1.100 de aprecieri şi aproape 15.000 de vizualizări. Mirela Vaida are aproape 55.000 de abonaţi la canalul său de YouTube.

Câteva dintre comentariile fanilor

“Sunteti cele mai talentate si frumoase moldovence!Va ador pe amândouă!Mult succes in continuare si sa scoateti cat mai multe piese impreuna!Suna foarte bine această piesa!Daca mai continuați asa o sa rupeti topurile!Hai cu locul 1 in top”

“Felicitări. Două moldovence superbe. Vă iubim forte mult”

“Sunteți superbe fetelor,foarte talentate!Sper să nu vă opriți aici cu colaborarea voastră!”

“Frumoasele moldovence!! Melodia supeeeeer!! Cea mai THE Best prezentatoare Mirela Vaida..Haideee”