Au trecut câteva săptămâni de când fanii emisiunii „Acces Direct” de pe Antena 1 au fost surprinşi de către realizatoarea Mirela Vaida, aceasta anunţând că are de gând să scoată o piesă alături de asistenta sa din cadrul emisiunii, Cosmina Adam.

Mirela Vaida vine cu informaţii calde despre viitorul hit

Iată că nu mai este mult până când piesa va fi lansată în mod oficial, iar Mirela Vaida a venit cu noi informaţii despre viitorul hit.

În emisiunea de miercuri, 14 iulie, Mirela Vaida le-a transmis tuturor telespectatorilor că piesa, care ar putea deveni chiar noul imn al vacanţei, este gata. Se fac ultimele retuşuri şi ar trebui ca piesa să fie lansată joi, maxim vineri.

Melodia va putea fi urmărită pe canalul de YouTube al Mirelei Vaida, a mai spus vedeta Antena 1.

Cosmina Adam a „scăpat” titlul piesei în direct

Şi asta nu este tot! Asistenta de la „Acces Direct”, Cosmina Adam, partenera Mirelei Vaida în această nouă piesă, n-a mai rezistat şi a dezvăluit cum se va numi melodia lor: „Fașiți loc la moldovence”.

„Eu și Cosmina suntem gata să venim cu clipul cu care vă „amenințăm” de ceva vreme. E gata! Acum se fac încă ultimele retușuri și sperăm ca mâine să-l și lansăm. El va fi lansat pe canalul meu de YouTube. Va fi o super melodie.

Eu zic că o să vă placă. Poate deveni un imn și e de muzică, de vacanță, de petrecere și e filmat într-un cadru de poveste”, a declarat, miercuri, Mirela Vaida.

„Va fi o super melodie și să avem foarte multe vizualizări, așa că mâine sau poimâine să dați click la Mirela pe YouTube. Numai titlul „Fașiți loc la moldovence””, a completat şi Cosmina Adam.

Sursa foto: Facebook