Mirela Vaida continuă să aibă priză la public. Subiectele de la Acces direct sunt în preferinţele telespectatorilor care au făcut din Acces direct lider de audienţă la nivel naţional, marţi, de la ora 17.00, la ora 19.00.

Mirela Vaida, lovitură după lovitură

Mirela Vaida dă lovitură după lovitură cu emisiunea pe care o prezintă, Acces direct. Adversarii de la PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă nici marţi după amiază. Cifrele de audienţă ale Antenei 1, la nivel naţional, stau mărturie. Ştirile PRO TV şi Puterea dragostei de la Kanal D nu au avut absolut nicio şansă în faţa Mirelei Vaida.

Chiar de la ora 17.00, Antena 1 a fost lider de audienţă, de pe primul slot. Acces direct a avut 4,4 la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. PRO TV a fost pe locul secund, iar Kanal D abia pe locul 3. Cifrele Antenei 1 au crescut însă constant. Următoarele două sloturi de audienţă au depăşit constant 5 şi s-au apropiat de 6. Şi ultimul sfert de oră al orei 17.00 a aparţinut tot Acces Direct.

Acces direct, lider de audienţă la nivel naţional

Acces direct a fost lider de audienţă la nivel naţional şi în a doua oră de emisiune, chiar dacă pe PRO TV a început emisiunea lui Cabral, Ce spun românii. Primele două sloturi de audienţă au adus Antenei 1 cifre de peste 5, doar pe al treilea fiind o mică scădere, 4,9. Chiar şi aşa, Acces direct nu a avut nicio problemă şi şi-a asigurat poziţia de lider la nivel naţional.

Ultimul slot de audienţă al orei a însemnat tot o victorie pentru Antena 1 şi Acces direct. În nota zilei, Antena 1 a avut 5, la mare distanţă de PRO TV care a avut 3,8 şi Kanal D care a terminat abia pe locul 3 cu show-ul Puterea Dragostei.