Mirela Vaida a lipsit din platou în ediția din 8 decembrie a emisiunii. Din fericire, Adrian Velea a oferit explicații chiar din primele minute. Acesta a spus de ce prezintă singur emisiunea și ce s-a întâmplat cu prezentatoarea.

Mirela Vaida a lipsit de la Acces Direct

Telespectatorii au fost surprinși când Adrian Velea s-a afișat singur în fața camerelor de filmat. Totuși, acesta le-a dat asigurări și a spus că prezentatoarea lucrează la un proiect de-a dreptul special.

Înainte de sărbătorile de iarnă, aceasta a pregătit o surpriză uriașă pentru fanii ei. Mai precis, Mirela Vaida își lansează primul album din carieră. În acest context, colegul ei i-a urat mult succes.

„Prezint singur pentru că colega mea, Mirela Vaida, își lansează primul album din carieră. Îi urăm succes Mirelei, e o zi importantă pentru ea, dar este o zi importantă și pentru noi, românii, deoarece campionul nostru. David Popovici, concurează în semifinala la 200 metri liber”, a declarat Adrian Velea, la Acces Direct.

Aceasta prezentă emisiunea Acces Direct de peste 2 ani

Mirela Vaida a fost devotată emisiunii pe care a prezentat-o. Și-a dorit ca fiecare ediție să iasă ca la carte. A recunoscut că de-a lungul timpului, a primit oferte din partea mai multor televiziuni concurente.

Le-a refuzat însă pe toate. Acum însă, a anunțat că își va încheia contractul cu Antena Stars la finalul anului, acesta expirând chiar pe 31 decembrie 2023.

Prezentatoarea a spus că a discutat deja cu Elena Savu Răchițeanu, cea care a preluat conducerea la Antena Stars, după plecarea lui Cristian Ionescu. Aceasta a spus că ar urma să prezinte Acces Direct și în următorii doi ani, însă momentan, contractul nu a fost semnat.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. Elena Savu Răchițeanu), un fel de ‘ladies agreement’, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că ‘Acces Direct’ e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste.

Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că ‘Acces Direct’ este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat ea pentru Cancan.